Docent

Ik kwam voor het eerst in aanraking met yoga doordat een van mijn dansdocenten de tijd rijp vond om haar klas te onderwerpen aan Power Yoga als aanvulling op de gebruikelijke danstraining. Na slechts een paar lessen was het voor mij volstrekt duidelijk dat yoga voor mij “een blijvertje” was. En hoe onjuist was mijn beeldvorming van yoga tot dan toe geweest! Yoga is niet zweverig en soft maar hard werken en een verademing. Wat jammer dat ik yoga niet jaren eerder had ontdekt!

Om meer te weten te komen over Power Yoga volgde ik de lerarenopleiding Power Yoga en Personal Yoga Trainer bij Tonnie Goes. Daarna volgden andere teacher trainingen ondermeer bij Robert Boustany (Pralaya Yoga) en Neva Ingalls (Vinyasa Flow Yoga).

Arial yoga geeft zo veel energie !

Lessen bij FreeStyle zijn elke keer een feestje