Studio

Studio Wittevrouwen maakt deel uit van een klein (enigszins verborgen gelegen) verzamelgebouw van 8 bedrijfjes aan de Bouwstraat 45G in het centrum van Utrecht.

De centrale toegangsdeur bevindt zich aan de Bouwstraat, bij binnenkomst kan daar veilig de fiets worden gestald. De entree van de studio zelf grenst aan de ecologische binnentuin waardoor je de drukte van de stad snel achter je laat.

Bij binnenkomst in de studio kom je meteen tot rust. De yogastudio biedt veel privacy, is licht, sfeervol en voelt fris en intiem aan, bij zomers weer de studiodeur open en haal je buiten naar binnen.

De studio van ongeveer 45 m2 heeft een mooie geoliede eikenhouten vloer, een klein keukenblok met koelkast en een aparte plek waar je kan zitten en omkleden. Het maximaal aantal deelnemers voor een yogales is 9 deelnemers (naast de docent), alle yogabenodigdheden zoals matten, meditatiekussens yogablokken, riemen en dekens zijn aanwezig en bij de huur inbegrepen.

Voor een volledige opsomming van wat er in de studio aanwezig is  Klik hier

De studio kan doordeweeks en in het weekend worden gehuurd voor activiteiten als yoga, meditatie, coaching, massage en mindfulness. Huren kan zowel op vaste tijdstippen als incidenteel. Heb je een activiteit waarbij je op verschillende dagen en tijdstippen een ruimte tot je beschikking wil hebben dan biedt flexhuur je die mogelijkheid. Je reserveert (op basis van beschikbaarheid) alleen op die tijdstippen dat je afspraken hebt met cliënten, het starttarief is €17,50 incl. 21% btw voor 1,5 uur.