Reserveren

Reserveren annuleren

Optie nemen tot 4 weken voor datum

  • Geïnteresseerden kunnen een optie nemen op een zaal voor bepaalde dagen of dagdelen. De studio ka worden gehuurd voor minimaal twee uur.
  • De optie blijft tot uiterlijk vier weken vóór de betreffende datum staan. Zonder verdere berichten van de potentiële huurder gaat de optie over in een reservering en telt de annuleringsregeling.
  • Indien zich een tweede geïnteresseerde meldt voor dezelfde dag(en) en tijd(en), zal de verhuurder contact opnemen met de optienemer (telefonisch/sms/ e-mail). Na overleg neemt de geïnteresseerde een beslissing om ofwel de optie te laten vervallen ofwel de optie in een reservering om te zetten.
  • Let op: als je als potentiële huurder niet binnen 48 uur reageert vervalt je optie. Ben je gedurende een periode niet bereikbaar geef dit dan door.
  • Na overleg kan de optienemer nog 48 uur bedenktijd nemen (tenzij anders overeengekomen).

Reservering  vanaf 4 weken voor datum

  • Een bevestiging per e-mail, app of sms met vermelding van de overeengekomen dag(en), start- en eindtijd(en) en zaal/zalen is geldig als bewijs van de reservering. De reservering houdt in, dat de huurder verplicht is tot betaling voor het gereserveerde, met inachtneming van de annuleringsregeling.

Betaling  vóór gereserveerde datum

Na reservering zal de verhuurder de factuur toesturen. Tenzij anders overeengekomen, zal de huurder de huurprijs voldoen vóór de betreffende (eerste) huurdatum.

Annuleringsregeling geldig vanaf 4 weken voor datum

Annulering kan uitsluitend via e-mail, sms of app. Als annuleringsdatum en -tijd geldt de datum van ontvangst van de annulering door de verhuurder.

  • Bij annulering langer dan vier weken van tevoren is de huurder 10% van de huursom verschuldigd aan administratiekosten, met een minimum van €10 en een maximum van €50 . Het overige zal worden gecrediteerd.
  • Bij annulering 28-14 dagen van tevoren is de huurder 50% van de huursom verschuldigd (met een minimum van €20). Het overige zal worden gecrediteerd.

Bij annulering korter dan 14 dagen van tevoren is 100% van de huursom verschuldigd.

Download hier de Reserveren en annuleren Studio Wittevrouwen

NB: voor flexhuurders en vaste verhuur gelden andere afspraken voor reserveren en annuleren!

Wil je meer weten over het huren van de studio klik hier