De Studio

Ben je therapeut, masseur, yogadocent, supervisor of coach en ben je voor je afspraken, lessen of workshops op zoek naar een fijne betaalbare ruimte die je zowel vast als ook incidenteel kan huren? Dat kan allemaal bij Studio Loevenhout.

Studio Loevenhout ligt aan de Pretoriadreef 49 aan de rand van Utrecht dicht bij de uitvalswegen A2, A27 en de  verbindingsweg N230 en is daardoor uitstekend bereikbaar met de auto. Voor het pand en in de directe omgeving van de studio is volop gratis parkeergelegenheid. De stadsbus stopt op 100 meter loopafstand.

De studio is 56m2 groot en heeft een keuken en gezellige lounge hoek, het effectieve gebruiksoppervlak voor yogalessen is ongeveer 46 m2. Er is een zithoek met 2 stoelen, zitjes in de vensterbank en een keuken. De ruimte heeft vloerverwarming en is goed geïsoleerd, dit laatste zorgt er voor dat bij binnenkomst de ruimte meteen rust uitstraalt. De studio is geschikt voor activiteiten zoals yoga, aerial yoga, meditatie, mindfulness, coaching, massage, tai chi of andere kleinschalige bijeenkomsten. Het maximum aantal deelnemers voor een yogales is 10-12 personen.

In de studio zijn yogamatten, meditatiekussens en -bankjes, riemen, dekens, klapstoelen, tafels en een flipover aanwezig, dit alles is bij de huur inbegrepen. Voor een volledige inventarislijst Klik hier

De studio kan worden gehuurd per dagdeel. Heb je een activiteit waarbij je op verschillende dagen en tijdstippen een ruimte tot je beschikking wil hebben dan biedt flexhuur je die mogelijkheid. Je reserveert (op basis van beschikbaarheid) alleen op die tijdstippen dat je afspraken hebt met cliënten, het starttarief is €17,50 incl. 21% btw voor 1,5 uur.