Lessen

Power Yoga Flow
De lessen starten rustig en bouwen geleidelijk en logisch op naar steeds intensievere houdingen waarbij voortdurend aandacht is voor de ademhaling. De les eindigt met een ontspanning. De lessen zijn nooit hetzelfde doordat in iedere les de combinatie van de beoefening van houdingen, thema’s en volgorde anders is. Er is aandacht voor de correcte uitvoering van de houdingen, het verkennen van de eigen grenzen en het verdiepen van de yogahouding.

Pralaya Yoga
Pralaya Yoga legt de focus op het behouden van een gezonde lange wervelkolom, het aanspreken van ‘vergeten’ spiergroepen en het uitlijnen van de gewrichten. Pralaya Yoga traint de zwakste spiergroepen en helpt de spierbalans in je lichaam te herstellen en te onderhouden. Een goede spierbalans helpt blessures voorkomen en draagt bij aan een goede energiehuishouding. Alle gegeven yogalessen zijn Pralaya Yoga geïnspireerd. Pralaya Yoga is ontwikkeld door Robert Boustany.

Aerial Yoga
Aerial Yoga is een nieuwe vorm van yoga waarbij je de traditionele yoga houdingen uitvoert met behulp van een speciale “hangmat”. Ervaar het gevoel van gewichtloosheid, vrijheid, ruimte en lengte in je hele lichaam terwijl je  in de lucht hangt. Laat de zwaartekracht zijn werk en leer om los te laten tijdens omgekeerde houdingen. De les wordt letterlijk zwevend afgesloten.